Joogaa jokaiselle

karmak1.jpg

Tunnit alkusyksyllä 2018

 
 

Maanantai
Klo 18.30–19.45
Vinyasa flow –jooga / Balanssi Vihti.
Ilmoittaudu: https://balanssi.bypolar.fi

Tiistai
Klo 17.30–18.30 (28.8. asti)
Alkeispilates
/ Puronsuunkujan uimaranta, Veikkola
Ilmoittaudu: ainoyogapilates@gmail.com

Klo 18.30–19.30 (28.8. asti)
Vinyasa Flow -jooga
/ Puronsuunkujan uimaranta, Veikkola
Ilmoittaudu: ainoyogapilates@gmail.com

Klo 20.10–21.10
Lempeä Flow–jooga
 / Balanssi Nummela. Ilmoittaudu: https://balanssi.bypolar.fi

Perjantai
Klo 17–18 (alkaen 7.9.)
Rentouttava Yin-jooga / Kirkkonummen kansalaisopisto.
lmoittaudu: www.kirkkonummi.fi/kansalaisopisto

Sunnuntai
Klo 13–14
Lempeä Flow-jooga / CrossFit Kirkkonummi. Ilmoittaudu: www.crossfitkirkkonummi.com/yhteystiedot/ 

 
 

Tuntikuvaukset

Vinyasa Flow -jooga on on vauhdikas, voimakas ja energinen joogamuoto. Siinä kehon liikkeet ja asennot eli asanat yhdistyvät toisiinsa virtaavan hengityksen tahdissa. 

Vinyasa Flow -jooga vahvistaa kehoa, lisää liikkuvuutta ja notkeutta, kehittää keskittymiskykyä ja tukee kehon ja mielen tasapainoa.

Tunti sopii kaikenkuntoisille hyvinvoinnista ja joogasta kiinnostuneille. Asennoista annetaan eri vaihtoehtoja, joista voit valita itsellesi sopivimman oman vireystilasi ja tasosi mukaan.

Yin-jooga eli syvävenyttely on hiljainen ja rauhallinen harjoitus, jossa keho ja mieli saavat aikaa rauhoittua ja rentoutua. 

Yin-joogan asennot eli asanat kohdistuvat kehon sidekudoksiin, niveliin, nivelsiteisiin ja luihin. Jokaisessa asennossa ollaan vähintään 3-5 minuuttia, mikä antaa aikaa myös mielen rauhoittamiselle. Harjoituksessa on tärkeää kuunnella omaa kehoa.

Yin-joogan juuret ovat kiinalaisessa lääketieteessä Yin-jooga sopii kaikenkuntoisille ja -ikäisille hyvinvoinnista ja joogasta kiinnostuneille!

Valon jooga on rauhallinen, meditatiivinen joogaharjoitus, joka virkistää, voimaannuttaa, poistaa stressiä ja auttaa näkemään elämän myönteisesti, täynnä vaihtoehtoja ja iloa.

Valon joogassa on vaikutteita parantavasta tiibettiläisestä joogasta sekä hermoja vahvistavasta kundaliinijoogasta. Lempeä harjoitus sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille.

PilatesHealth on pilatesharjoittelua, jossa yhdistetään Joseph Pilateksen (1880-1967) luoma kehonhallintamenetelmä terveysliikunnan nykytietämykseen sekä uusimpaan tutkimustietoon tuki- ja liikuntaelinharjoittelusta. PilatesHealth-tunnin tavoitteena on edistää kehonhallinnan kautta hyvinvointia ja mielen tasapainoa. PilatesHealth sopii kaikille ikään ja taustaan katsomatta.

Ota tunneille mukaan oma joogamatto, vesipullo, halutessasi peitto tai pitkähihainen paita loppurentoutusta varten sekä oma ihana itsesi!

Hinnat

Räätälöidyt yksityistunnit (sis. alv 10 %) 60 min

  • yhdelle 75 €
  • kahden henkilön ryhmälle 95 €
  • 3-5 henkilön ryhmälle 110 €
  • 6-8 henkilön ryhmälle 120 €


Tervetuloa tunneilleni! Otathan yhteyttä, jos haluat kysyä lisää.

Rakkautta ja valoa,

Aino