Joogaa jokaiselle

karmak1.jpg

Tunnit syyskaudella 2019

 
 

Perjantai
Klo 17–18
Rentouttava Yin-jooga / Kirkkonummen kansalaisopisto.
lmoittaudu: www.kirkkonummi.fi/kansalaisopisto

Sunnuntai
Klo 13–14
Rentouttava Yin-jooga / CrossFit Kirkkonummi. Ilmoittaudu: www.crossfitkirkkonummi.com/yhteystiedot/ 

 
 

Tuntikuvaukset


Yin-jooga on hiljainen ja rauhallinen harjoitus, jossa keho ja mieli saavat aikaa rauhoittua ja rentoutua. 

Yin-joogan asennot eli asanat kohdistuvat kehon sidekudoksiin, niveliin, nivelsiteisiin ja luihin. Jokaisessa asennossa ollaan vähintään 3-5 minuuttia, mikä antaa aikaa myös mielen rauhoittamiselle. Harjoituksessa on tärkeää kuunnella omaa kehoa.

Yin-joogan juuret ovat kiinalaisessa lääketieteessä Yin-jooga sopii kaikenkuntoisille ja -ikäisille hyvinvoinnista ja joogasta kiinnostuneille!

Flow -jooga on energinen joogamuoto. Siinä kehon liikkeet ja asennot eli asanat yhdistyvät toisiinsa virtaavan hengityksen tahdissa. 

Flow -jooga vahvistaa kehoa, lisää liikkuvuutta ja notkeutta, kehittää keskittymiskykyä ja tukee kehon ja mielen tasapainoa. Lempeä Flow -jooga on astetta rauhallisempi harjoitus kuin tavallinen Flow.

Jokainen Flow-tunti sopii kaikenkuntoisille hyvinvoinnista ja joogasta kiinnostuneille. Asennoista annetaan eri vaihtoehtoja, joista voit valita itsellesi sopivimman oman vireystilasi ja tasosi mukaan.

PilatesHealth on pilatesharjoittelua, jossa yhdistetään Joseph Pilateksen (1880-1967) luoma kehonhallintamenetelmä terveysliikunnan nykytietämykseen sekä uusimpaan tutkimustietoon tuki- ja liikuntaelinharjoittelusta. PilatesHealth-tunnin tavoitteena on edistää kehonhallinnan kautta hyvinvointia ja mielen tasapainoa. PilatesHealth sopii kaikille ikään ja taustaan katsomatta.

Ota tunneille mukaan oma joogamatto, vesipullo, halutessasi peitto tai pitkähihainen paita loppurentoutusta varten sekä oma ihana itsesi!

Hinnat

Räätälöidyt yksityistunnit (sis. alv) 60 min

  • yhdelle 75 €

  • kahden henkilön ryhmälle 95 €

  • 3-5 henkilön ryhmälle 110 €

  • 6-8 henkilön ryhmälle 120 €


Tervetuloa tunneilleni! Otathan yhteyttä, jos haluat kysyä lisää.

Rakkautta ja valoa,

Aino