Joogasta

 
 
 
 
karmak2.jpg

Sana jooga tulee sanskritinkielisestä sanasta, joka tarkoittaa yhdistämistä.

Jooga on ikivanha, kokonaisvaltainen harjoitusmenetelmä, joka sopii kaikille terveydestä, hyvinvoinnista ja henkisestä kehityksestä kiinnostuneille. Jooga lisää kehon liikkuvuutta ja notkeutta, opettaa rentoutumaan, lisää keskittymiskykyä ja tukee kehon ja mielen tasapainoa.

Ohjaamani joogatunnit sopivat kaikenkuntoisille hyvinvoinnista ja joogasta kiinnostuneille. Annan tunneilla asennoista eri vaihtoehtoja, joista voit valita itsellesi sopivimman oman vireystilasi ja tasosi mukaan. Lue täältä lisää joogatunneistani.

Olen suorittanut kansainvälisen Yoga Alliancen sertifioiman joogaopettajan tutkinnnon (Registered Yoga Teacher, RYT 200) Happy Jack Yoga -organisaation opinto-ohjelmassa. Happy Jack Yoga on sekä elämäntyyli, muutosprosessi että uudenlainen joogatyyli.

Globaalin Happy Jack Yoga -yhteisön tavoite on yhdistää ihmisiä, vaikuttaa positiivisesti ihmisten elämään, lisätä terveyttä sekä hyvinvointia joogaharjoitusten avulla ja muuttaa maailman kärsimys menestykseksi ja mahdollisuuksiksi. 

Tervetuloa tunneilleni! Otathan yhteyttä, jos haluat kysyä lisää.

Rakkautta ja valoa,

Aino