Joogaa ja saariston taikaa Hourskarissa syyskuussa!

AinoYoga_ja_YogaMarjukka.jpg

Ihana, aurinkoinen kesä on puolivälissä ja katseet kääntyvät arkeen sekä syksyn puuhiin.

Muistathan pitää huolta itsestäsi myös arjen keskellä ja ottaa omaa aikaa? Siihen oiva mahdollisuus on mini-retriitti, jonka järjestämme yhdessä kollegani Marjukka Zoharin kanssa 13.-15.9. Turun saariston Houtskarissa, idlyllisessä Hyppeis Värdshus -perhehotellissa.

Retriitti sopii kaikenkuntoisille ja -ikäisille, hyvinvoinnista kiinnostuneille henkilöille. Ohjelma sisältää  joogaa, pilatesta, yhdessäoloa, hiljaisuudesta ja syksyisen saariston maisemista nauttimista sekä herkullista kasvisruokaa.

hyppeis5.jpg
hyppeis_vardhus_ruokasali.jpg
Houtskari.jpg

Retriitin alustava ohjelma

Pe 14.9.

 • Klo 20 mennessä majoittuminen Hyppeis Värdhus -hotelliin

 • Iltapala

 • Iltasauna halukkaille

 • Laskeutuminen hiljaisuuteen

La 15.9.

 • Aamupala

 • Ayurvedinen kävelyhieronta tai intialainen päähieronta -workshop

 • Lounas

 • Iltapäivän energisoiva flowjooga- tai pilatestunti

 • Luonnosta nauttimista

 • Päivällinen

 • Rauhoittava GroundingYin-joogahoito

 • Rantasauna

Su 16.9.

 • Aamupala-smoothie

 • Lempeä aamun Yin-jooga

 • Brunssi

 • Noin klo 13 loppupiiri

AinoYoga_YogaMarjukka_double_sidebend.jpg
AinoYoga_YogaMarjukka_taaksetaivutus.jpg

Varmista paikkasi ilmoittautumalla retriittiin viimeistään torstaina 5.9. osoitteeseen:
ainoyogapilates@gmail.com / p. 050 348 5620
tai
yogamarjukka@gmail.com / p. 044 555 5839

Retriittiin pääsee mukaan 12 ensimmäistä ilmoittautunutta. Retriitin hinta on 330 euroa, johon sisältyy täysihoito (vegetaristinen lähiruoka), kahden yön majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa sekä ohjelma. Early bird -hinta 310 euroa, jos ilmoittaudut ennen 15.8. Hinnat sisältävät arvonlisäverot.

Maksaa voit käteisellä, pankki- tai luottokortilla, laskulla tai MobilePaylla. Ilmoittautumisen on sitova, ja sen yhteydessä maksetaan ennakkoon 50 euron varausmaksu, jota ei palauteta (ilman lääkärintodistusta).

Me retriitin ohjaajat, Aino ja Marjukka, olemme molemmat  kansainvälisen jooga-allianssin sertifioimia joogaohjaajia (RYT-200).

Aino on myös Suomen Terveysliikunta Instituutista valmistunut PilatesHealth I-tason ohjaaja. Marjukka on opiskellut perinteistä kiinalaista lääketiedettä kolmen vuoden ajan Suomen Taolaisessa Neijing-koulussa sekä käynyt vaihtoehtoterapeuttisia kursseja mm. intialaisesta päähieronnasta ja ayurvedisesta kävelyhieronnasta.

Sydämellisesti tervetuloa! Odotamme kohtaamistasi lämmöllä. 
Terveisin,
Aino ja Marjukka

Aino_ja_Marjukka.jpg
ainoyoga_yogamarjukka.png
Aino Pajukangas