Tule voimaannuttavaan syysretriittiin Turun saaristoon!

AinoYoga_ja_YogaMarjukka.jpg

Ihana, aurinkoinen kesä alkaa olla takanapäin ja katseet kääntyvät arkeen sekä syksyn puuhiin. Seuraavaan lomaan on pitkä aika...

Muistathan pitää huolta itsestäsi myös arjen keskellä ja ottaa omaa aikaa? Siihen oiva mahdollisuus on mini-retriitti, jonka järjestämme yhdessä kollegani Marjukka Zoharin kanssa 14.-16.9. Turun saariston Houtskarissa, idlyllisessä Hyppeis Värdshus -perhehotellissa.

Retriitti sopii kaikenkuntoisille ja -ikäisille, hyvinvoinnista kiinnostuneille henkilöille. Ohjelma sisältää  joogaa, pilatesta, yhdessäoloa, hiljaisuudesta ja syksyisen saariston maisemista nauttimista sekä herkullista kasvisruokaa.

hyppeis5.jpg
hyppeis_vardhus_ruokasali.jpg
Houtskari.jpg

Retriitin alustava ohjelma

Pe 14.9.

 • Klo 20 mennessä majoittuminen Hyppeis Värdhus -hotelliin
 • Iltapala
 • Laskeutuminen hiljaisuuteen

La 15.9.

 • Aamupala
 • Ayurvedinen kävelyhieronta -workshop
 • Lounas
 • Iltapäivän energisoiva pilatestunti
 • Luonnosta nauttimista
 • Päivällinen
 • Rauhoittava illan Yin-jooga
 • Rantasauna

Su 16.9.

 • Aamupala-smoothie
 • Aamun dynaaminen flow-jooga
 • Brunssi
 • Noin klo 13 loppupiiri
AinoYoga_YogaMarjukka_double_sidebend.jpg
AinoYoga_YogaMarjukka_taaksetaivutus.jpg

Varmista paikkasi ilmoittautumalla retriittiin viimeistään torstaina 6.9. osoitteeseen:
ainoyogapilates@gmail.com / p. 050 348 5620
tai
yogamarjukka@gmail.com / p. 044 555 5839

Retriittiin pääsee mukaan 12 ensimmäistä ilmoittautunutta. Retriitin hinta on 310 euroa, johon sisältyy täysihoito (vegetaristinen lähiruoka), kahden yön majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa sekä ohjelma. Hinta sisältää arvonlisäverot.

Maksaa voit käteisellä, pankki- tai luottokortilla, laskulla tai MobilePaylla. Ilmoittautumisen on sitova, ja sen yhteydessä maksetaan ennakkoon 100 euron varausmaksu, jota ei palauteta (ilman lääkärintodistusta).

Me retriitin ohjaajat, Aino ja Marjukka, olemme molemmat  kansainvälisen jooga-allianssin sertifioimia joogaohjaajia (RYT-200).

Aino on myös Suomen Terveysliikunta Instituutista valmistunut PilatesHealth I-tason ohjaaja. Marjukka on opiskellut perinteistä kiinalaista lääketiedettä kolmen vuoden ajan Suomen Taolaisessa Neijing-koulussa sekä käynyt vaihtoehtoterapeuttisia kursseja mm. intialaisesta päähieronnasta ja ayurvedisesta kävelyhieronnasta.

Sydämellisesti tervetuloa! Odotamme kohtaamistasi lämmöllä. 
Terveisin,
Aino ja Marjukka

Aino_ja_Marjukka.jpg
ainoyoga_yogamarjukka.png
Aino Pajukangas