Pilatesta ja puistojoogaa Veikkolassa Kalljärven rannalla

puistojooga_small.jpg

Mikäpä olisikaan ihanampaa kuin ryhmäliikunta kauniissa ulkoilmassa järven rannalla? Tervetuloa puistopilatekseen tai -joogaan Veikkolan Kalljärven rannalle, Puronsuunkujan nurmikentälle!

Pilates-tunnit alkavat tiistaina 22.5. ja joogatunnit muutamaa viikkoa myöhemmin, tiistaina 12.6.

  • Pilates: klo 17.30-18.30
  • Gentle Flow -jooga: klo 18.30-19.30

Pilatestunnin tavoitteena on edistää kehonhallinnan kautta hyvinvointia ja mielen tasapainoa. Alkeistunti sopii kaikille ikään ja taustaan katsomatta. PilatesHealth on pilatesharjoittelua, jossa yhdistetään Joseph Pilateksen (1880-1967) luoma kehonhallintamenetelmä terveysliikunnan nykytietämykseen sekä uusimpaan tutkimustietoon tuki- ja liikuntaelinharjoittelusta.

Gentle Flow -jooga taas on on iloinen joogamuoto, jossa kehon liikkeet ja asennot eli asanat yhdistyvät toisiinsa virtaavan hengityksen tahdissa. Jooga lisää liikkuvuutta ja notkeutta, kehittää keskittymiskykyä ja tukee kehon ja mielen tasapainoa.

Tunnin hinta on 10€ tai 5 kerran kortti 45€. Hinnat sisältävät alv 10%. Maksaa voit käteisellä, Mobile Paylla, pankkikortilla tai Smartum-seteleillä sekä Edenred tai ePassi-liikuntaedulla. Viiden kerran kortti ei ole henkilökohtainen, eikä se mene vanhaksi.

Olisi mukavaa, jos ilmoittaisit osallistumisestasi edellisiltana klo 20 mennessä: ainoyogapilates@gmail.com tai p. 050 348 5620.

Ota tunnille rennot, säähän ja liikuntaan sopivat vaatteet, oma jumppamatto ja vesipullo sekä tarvittaessa myös pitkähihainen paita loppurentoutusta varten.

Tunnit jatkuvat elokuun loppupuolelle saakka lukuun ottamatta parin viikon taukoa heinäkuun lopussa.

Ihana kesä on täällä - nähdään pian Kalljärven rannalla!

Aino Pajukangas