Sunnuntain suloisuutta: GroundingYin -workshop 25.11.

44602288_361489721085164_8444226623892357120_o.jpg

Tervetuloa GroundingYin-workshopiin Veikkolan Eerikinkartanoon sunnuntaina 25.11. klo 17-19!

GroundingYin-joogassa rentouttavimpiin ja restoratiivisimpiin jooga-asanoihin yhdistetään kehon akupisteiden käsittelyä shiatsu-hieronnan keinoin. Asanoissa ollaan 2-5min, jonka aikana ohjaaja kiertää käsittelemässä asiakkaita. Akupisteiden käsittely lisää ja tukee jooga-asanoiden hermostoa rauhoittavaa vaikutusta sekä kehon pyrkimystä kohti tasapainoiseen tilaan.

GroundingYin-workshopissa käytettävät asanat edistävät mm. sidekudosalueiden sekä nivelten energiansaantia, aineenvaihduntaa ja liikkuvuutta. Kun lihakset rentoutuvat, sidekudosten on mahdollista avautua hitaasti, jolloin niihin kertyneet kuona-aineet pääsevät poistumaan kehosta tehokkaasti. Myös aineenvaihdunta, veren- ja nestekierto sekä ruoansulatus aktivoituvat. 

Tunnin vaikutukset kestävät useammasta tunnista vuorokauteen, jonka aikana ei kannata tehdä mitään voimakasta, vaan antaa kehon palautua ja hoitaa itseään rauhassa.

Monien osallistujien mukaan vointi on GroundingYin-tunnin jälkeen hyvä ja rentoutunut: yöllä uni on tullut tavallista paremmin ja seuraavana päivänä olo on ollut sekä energinen että uudistunut.

Tunnin ohjaaja, joogaopettaja Aino Pajukangas valmistuu marraskuun alussa GroundingYin-diplomihoitajaksi. GroundingYin on joogaopettaja, Seitai Shiatsu diplomihoitaja Minna Ulmasen rekisteröimä menetelmä. 

Ilmoittaudu mukaan mielellään 19.11. mennessä: ainoyogapilates@gmail.com tai 050 348 5620.

Mukaan workshopiin mahtuu enintään 10 osallistujaa, joten varmista paikkasi nopeasti! Workshopin hinta on 30€, jonka voit maksaa paikan päällä kortilla, käteisellä, MobilePaylla, Smartumilla, Edenredilla tai ePassilla.

Olet sydämellisesti tervetullut!

Aino Pajukangas