Hotel Winterhousessa joogaa maanantaisin alk. 15.1.

swan3.jpg

Hotel Winterhousen joogatunnit siirtyvät tiistaista maanantai-iltaan. Tervetuloa mukaan venymään ja vahvistumaan!

Klo 18-19 Dynaaminen Vinyasa Flow -jooga
Klo 19.10-20.10 Pehmeä Yin-jooga

Ilmoittaudu tunnille viimeistään sunnuntai-iltana klo 20 mennessä mieluiten osoitteessa https://vello.fi/brilavisio/ tai info@brila.fi / p. 050 348 5620.

Hinnat (sis. 10 % alv.)
Ensimmäinen kokeilukerta: 10€
Kertakortti: 14€/12€
5 x 60min: 65€/55€
* opiskelijat, työttömät, eläkeläiset ja äitiysvapaalla olevat alennetulla hinnalla
Maksu käteisellä, kortilla, Smartumilla tai virikeseteleillä.

Dynaamista Vinyasa Flow -joogaa

Vinyasa Flow -jooga on on dynaaminen ja energinen joogamuoto. Siinä kehon liikkeet ja asennot eli asanat yhdistyvät toisiinsa virtaavan hengityksen tahdissa. Vinyasa Flow -jooga vahvistaa kehoa, lisää liikkuvuutta ja notkeutta, kehittää keskittymiskykyä ja tukee kehon ja mielen tasapainoa.

Tunti sopii kaikenkuntoisille hyvinvoinnista ja joogasta kiinnostuneille. Asennoista annetaan eri vaihtoehtoja, joista voit valita itsellesi sopivimman oman vireystilasi ja tasosi mukaan.

Lempeää Yin-jogaa

Yin-jooga on hiljainen ja rauhallinen harjoitus, jossa keho ja mieli saavat aikaa rauhoittua ja rentoutua. Yin-joogan asennot kohdistuvat kehon sidekudoksiin, niveliin, nivelsiteisiin ja luihin. Jokaisessa asennossa ollaan vähintään 3-5 minuuttia, mikä antaa aikaa myös mielen rauhoittamiselle. 

Yin-joogan juuret ovat kiinalaisessa lääketieteessä Yin-jooga sopii kaikenkuntoisille ja -ikäisille hyvinvoinnista ja joogasta kiinnostuneille! 

Käytännön ohjeita

Tulethan tunnille mieluiten noin 10 minuuttia ennen tunnin alkua. Tunnit järjestetään Hotel Winterhousen judon harjoitussalissa, jonne sisäänkäynti on D-siivestä talon takaa. (Ei pääsisäänkäynnin kautta.)

Valkean talo -rakennuksen vieressä on parkkipaikka ja siitä johtaa loiva mäki. Kävele mäkeä ylös ja katso oikealle. Näet sisäpihan, jossa on lasten kiipeilytelineitä. Kulje portista leikkipihan läpi. Ovi on suoraan edessäsi. Odota pikkuaulassa tunnin alkua, noudan sinut sieltä.

Ota tunneille mukaan oma joogamatto, juomapullo, loppurentoutusta varten viltti tai pitkähihainen paita ja sukat sekä oma ihana itsesi!

Tule sellaisena kuin olet

Minun tunneillani tavoitteena on, että jooga ei ole vakavaa yksinpuurtamista, vaan tunneilla saat myös nauraa ja pitää hauskaa!

Tunnille voit tulla juuri sellaisena kuin olet. Joogan kautta hyväksyt omat rajoitteesi ja toisten heikkoudet. Tunnin jälkeen koet, että olet tarpeeksi hyvä sekä itsellesi että muille.

Nähdään matolla!

Rakkautta ja valoa,

Aino

Aino Pajukangas